Diesel Booster

BLCS DIESEL BOOSTER

BLCS Diesel Booster on petrokemiallinen seos, joka on kehitetty tuottamaan optimaalisen palotapahtuman moottorissa. Tuote soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisten dieselpolttoaineiden kanssa sekä uudessa ja vanhassa moottoriteknologiassa.

Tehokkaamman palotapahtuman ansiosta moottorin hyötysuhde nousee ja näin ollen polttoainekustannukset ja päästöt pienenevät. Tuote on saatavilla 0,5 litran pulloissa 12 kappaleen pakkauksissa. Saatavilla myös 5 litran kanistereissa.

0,5 litran pullo riittää 500 litraa dieselpolttoainetta.

BLCS Diesel Boosterin käytön kokonaistaloudelliset hyödyt

Diesel Boosterin käyttö nostaa setaanilukua noin 3 yksikköä, mikä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja ajoneuvon kylmäkäynnistysominaisuuksia.
Tuote puhdistaa, voitelee, suojaa ja tämän vuoksi vähentää kalliita huolto- ja korjauskustannuksia.

 • All-In-One, kaikki samassa pullossa
 • Markkinoiden väkevin tuote
 • Helppo käyttää ja annostella
 • Korkein tehoainepitoisuus
 • Parhaat raaka-aineet

Muita Diesel Boosterin käytön etuja:

 • Puhdistaa ja voitelee EGR-venttiilin
 • Puhdistaa ruiskutusjärjestelmän ja palotilan
 • Parantaa dieselin laatua ja säilyvyyttä
 • Parantaa voitelua
 • Pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien sekä partikkeli/hiukkassuodattimien (DPF) elinikää
 • Vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa
 • Vähentää karstan muodostumista ja poistaa jo muodostunutta karstaa
 • Vähentää vaahtoamista
 • Optimoi moottorin toimintaa ja parantaa tehoa
 • Estää polttonesteen hapettumisen ja neutraloi haitalliset happamat yhdisteet tankissa
 • Estää bakteerikasvuston synnyn
 • Erottaa veden polttonesteestä

PUHDISTAA, VOITELEE JA SUOJAA

Raskaiden ajoneuvojen polttoainetalous

BLCS Diesel Booster lisäaineteknologian avulla saavutettiin polttoainetaloudellinen hyöty, kun sitä käytettiin raskaassa ajoneuvossa. Tulokset osoittavat, että saavutetut hyödyt 15 000 km:n testiajolla ovat -3,1% co2 -päästöistä ja polttoaineenkulutuksesta lisäaineellisen polttoaineen avulla.Testissä käytettiin Scania R420 Euro V -kuorma-autoa; CO2 ja polttoaineenkulutus mitattiin ennen testiä ja 15 000 km:n ajon jälkeen testiradalla BLCS Diesel Booster -lisäaineteknologiaa sisältävällä polttoaineella.

Testattiin myös polttoaineen lisäaineen vaikutus injektorin virtaukseen ja ruiskutuskuvaukseen, joka tehtiin ennen 15000 kilometrin testiajoa ja sen jälkeen. Injektorin suorituskyvyn tarkastelu osoitti polttoaineen ruiskutuksen optimoinnin sekä paremman toistettavuuden ja injektorin sulkemisajan lyhenemisen. Tämä liittyy selvästi injektorien sisäiseen puhdistukseen (injektorin suuttimen reiät) ja ulkoiseen (parempi neulaohjaus), mikä johtaa polttoaineen palamisen optimointiin.

BLCS Diesel Booster suorituskyky!

(HSDI) Diesel moottori

Puhdistustehon testaus – Neulan jumiutuminen

Peruspolttoaineen ja lisäaineellisen polttoaineen suorituskyvyn suorassa vertailussa tulokset osoittavat, että BLCS Diesel Booster -lisäaineen puhdistusteknologia on estänyt neulan jumiutumisen suuttimeen kyseisessä testissä.

Puhdistustehon testaus – Tehohäviö

CEC F-98-08 -testimenetelmän mukainen testaus on suoritettu BLCS Diesel Booster -lisäaineella suositellulla sekoitussuhteilla.

Kerätty data referenssipolttoaineella, Diesel DF79 johon sekoitettuna 1ppm sinkkiä, on esitetty oheisessa diagrammissa.

Puhdistustehon testaus – Tehon palautus

Puhdistustehon testaus on suoritettu myös tehon palautumisnopeuden määrittämiseksi lisäaineen suositeltua sekoitussuhdetta käyttäen.

Testi on suoritettu käyttämällä CEC -referenssipolttoainetta DF79, johon on sekoitettu 1ppm sinkkiä.

Nopea puhdistusteho jopa 100 %:n tehon palautusprosentti 4-6 tunnin sisällä.

Kuten datasta voidaan todeta, puhdistusteho ja tehon palautus saavutetaan BLCS Diesel Booster 
-lisäainetta käyttämällä.

Setaaniluvun korotus

Testauksessa lisäaineena käytettiin BLCS Diesel Boosteria sekoitussuhteella 500 ml/500L.

Setaaniluvun nosto oli n. 3 yksikköä.

Polttoaineen setaaniluvun nosto johtaa päästöjen välittömään vähenemiseen ja kulutuksen pienenemiseen. Taulukossa esitetään peruspolttoaineesta saatu hyöty, joka saavutetaan BLCS Diesel Booster-lisäainetta käyttämällä.

Kiihtyvyyden parantaminen

BLCS Diesel Booster-lisäaineen tarjoaman erinomaisen suorituskyvyn ansiosta saavutetaan paljon muitakin lisäetuja. Seuraavan osion data havainnollistaa parannuksia kiihtyvyydessä, joka havaittiin BLCS-lisäainetta sisältävää polttoainetta käytettäessä. Suoritepaikkana käytettiin suljettuja tieosuuksia ja testiympäristöä. Testi on suoritettu erilaisia kuormitustilanteita, tieosuuksia ja olosuhteita hyväksikäyttäen.

Jotta dataa saatiin kerättyä riittävästi erilaisista kuormitustilanteista. Ajoneuvon kiihdytysajat mitattiin ja verrattiin sekä peruspolttoainetta että lisäaineellista polttoainetta käyttäen. Tyypilliset tulokset BLCS Diesel Booster- lisäaineelle on tiivistetty diagrammissa.

Oheisesta kaaviosta voidaan nähdä, millä tavoin kiihtyvyysajan johdonmukainen parannus saavutetaan. Jopa 9 % parannus kiihtyvyydessä BLCS Diesel Booster- lisäainetta käytettäessä.

Suodattimen puhtaus

Ota yhteyttä

myynti@blcs.fi
+358 40 7159 319