Asiakaspalautteet

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy on kokkolalainen perheyritys, jolla on lähes 60 vuoden kokemus monipuolisesta teknisestä maanrakentamisesta. Erityisosaaminen yrityksellä on kaivamattomissa kaivuumenetelmissä. Yritys panostaa nykyaikaiseen kalustoon ja uusiin kaivuumenetelmiin. Tänä päivänä käytössä on yli 60 erilaista koneyksikköä, jotka käyttävät dieselpolttoainetta.

”BLCS Diesel Booster on ollut käytössä osassa koneista ja käyttökokemukset ovat olleet positiivisia. Kylmäkäynnistys on helpottunut ja polttoaineesta johtuneet ongelmat ovat poistuneet. Tietyissä laitteissa savutus on merkittävästi pienentynyt. Pakokaasujen kierrätysjärjestelmät (EGR) ovat toimineet ongelmitta. Tarkoitus on ottaa aine käyttöön asteittain koko kalustossa, koska olemme huomanneet tuotteen taloudellisen hyödyn. Lähdimme käyttämään tuotetta toimintavarmuuden parantamiseksi, mutta saimme samalla polttoainesäästöjä. Katsomme myös tuotteen kotimaisuuden eduksi”, kertoo Maanrakennus B. Dahlbackan toimitusjohtaja Johan Dahlbacka.

www.dahlbacka.fi

Oy Rimito Transport Ab

Oy Rimito Transport Ab on keskittynyt ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen kuljettamiseen ja on kouluttanut työntekijänsä noudattamaan työssään näitä päämääriä. Kalustomme on kokonaisuudessaan Euro 6-päästönormin mukaista.

Kun otimme BLCS:n kenttäkokeeseen, olimme hieman skeptisiä ainetta kohtaan, mutta 100% tyytyväisyys takuu antoi varmuutta. Myyjä lupasi ostaa aineen takaisin, ellei luvattuja hyötyjä saavuteta.

Testikauden tulos oli positiivinen yllätys: koeautoon Scania R520 vm. 2016 tehot palautuivat noin kahdessa viikossa ja kulutus pieneni noin 7% viikossa. Polttoaineen kulutus on kuljetusalalla yksi ratkaisevista tekijöistä taloudellisen ja ympäristöystävällisen kuljettamisen suorittamisessa.

Testin jälkeen lisäsimme BLCS:n lisäaineeksi kaikkiin kuljetusyksiköihimme. BLCS tuo yritykselle taloudellisia säästöjä, lisäksi moottorit toimivat tehokkaammin suuttimien puhdistuttua. Oy Rimito Transport Ab on tyytyväinen yhteistyöhön Hardatec Oy:n kanssa ja yhteistyöstä tulee pitkä molemmille osapuolille.

Olli Falk
Oy Rimito Transport Ab
Toimitusjohtaja

Suorsa Taksi & Kuljetus Oy ja Ilumoi Oy

Olemme kasvava oululainen taksi- ja kuljetusyritys. Toimintamme on aloitettu jo vuonna 1927. Kuulumme suomen vanhimpiin taksiyrityksiin. Työntekijöitä yrityksessämme on tällä hetkellä noin 50. Kalustoon kuuluu 10 henkilöautoa ja 10 erikokoista tila-autoa.

Otimme BLCS Diesel Boosterin käyttöön vaiheittain ensin Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:ssä. Hyvien kokemusten myötä laajensimme tuotteen käyttöä. Keväällä 2021 koko kalustomme käyttää BLCS Diesel Boosteria myös Ilumoi Oy:n autokalusto.

Tuote on toiminut loistavasti, kuten myyjä lupasi. Olemme saavuttaneet tuotteen avulla merkittäviä säästöjä polttoainetaloudellisuudessa. Partikkelisuodattimien polttotapahtumat ovat harventuneet ja uskomme aineen pidentävän myös niiden käyttöikää. Egr- järjestelmän ajoittaiset ongelmat ovat jääneet aineen käytön myötä pois.

Mielestämme tuote on tuonut yrityksellemme tärkeitä taloudellisia säästöjä ja varmuutta kaluston toimintaan. Voimme lämpimästi suositella BLCS Diesel Boosterin käyttöä muillekin.

Kimmo Suorsa
Suorsa Taksi & Kuljetus Oy
Ilumoi Oy
Toimitusjohtaja