Asiakaspalautteet

Veljekset Kellola Oy

Veljekset Kellola Oy on täyden palvelun laadukas, tehokas ja joustava maansiirron ja puunkorjuun yritys myös vaativilla työmailla. Haluamme tuottaa huomattavaa lisäarvoa työn tilaajalle. Meillä maansiirron ja puunkorjuun osaaminen lähtee hyvistä työmenetelmistä, kuljettajien ammattitaidosta, intohimosta alaan ja uuden oppimiseensekä tehokkaasta suunnitelmien toteuttamisesta tehokkaalla ja nykyaikaisella kalustolla.

Palvelemme yksityistä ja julkista sektoria sekä teollisuutta pääosin Raahessa ja Pohjois-Suomen alueilla, tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Tutustuimme BLCS Diesel Boosteriin ja sitä myyvän yrityksen henkilökuntaan Kalajoen ProForest 2021 messuilla lokakuussa, ollessamme itsekin Veljekset Kellola Oy:n omalla viereisellä osastolla.

Tuote herätti mielenkiintomme ja samalla tietenkin epäilyksemme, onko tuotteen luvatut hyödyt todellisia ja mahdollisia. Olemme aikaisemmin testanneet kilpailevia lisäaineita ja olemme pettyneet niille luvattuihin hyötyihin.

Onneksemme kuitenkin tuotetta valmistava ja myyvä Hardatec Oy:n työntekijät olivat sitkeitä ja aktiivisia käydessään toimipaikallamme Raahessa, niin että päätimme testata tuotetta kalustossamme.

Testiin ostimme lisäainetta myyjän kehotuksesta 270.000 litran polttoaine erään, jolloin testijakso olisi riittävän vertailukelpoinen aikaisempiin työtehtäviin verrattuna.

Testitulokset yllättivät erittäin positiivisesti. Maanrakennuskaluston polttoaineenkulutus laski noin 7-8 %, metsäkonekaluston polttoainekulutus laski noin 8,5–9 %, joissain yksittäisissä koneissa jopa 11 %, pakettiautonkin kulutus laski 9%. Testijakso kesti n. 3–4 kk.

Olemme päättäneet käyttää tuotetta koko kalustossa ympärivuotisesti, sen tuomien taloudellisten hyötyjen vuoksi, lisätilauksen teimme maaliskuussa 2022 tuotteesta 620.000 litran polttoaine erään.

Veljekset Kellolan Oy:n polttoainekulutus vuositasolla on reilu 3 miljoonaa litraa vuodessa.

Olemme laskeneet säästävämme pelkässä polttoainetaloudellisuudessa yli 200.000 € vuodessa ja tässä laskelmassa on huomioitu aineen käyttökustannukset.

Jäämme odottamaan paljonko säästämme korjaus- ja huoltokustannuksissa jatkossa ja mielellämme annamme jatkossa niistä palautetta myöhemmin.

Kyösti Saarijärvi
Veljekset Kellola Oy
Toimitusjohtaja

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy on kokkolalainen perheyritys, jolla on lähes 60 vuoden kokemus monipuolisesta teknisestä maanrakentamisesta. Erityisosaaminen yrityksellä on kaivamattomissa kaivuumenetelmissä. Yritys panostaa nykyaikaiseen kalustoon ja uusiin kaivuumenetelmiin. Tänä päivänä käytössä on yli 60 erilaista koneyksikköä, jotka käyttävät dieselpolttoainetta.

”BLCS Diesel Booster on ollut käytössä osassa koneista ja käyttökokemukset ovat olleet positiivisia. Kylmäkäynnistys on helpottunut ja polttoaineesta johtuneet ongelmat ovat poistuneet. Tietyissä laitteissa savutus on merkittävästi pienentynyt. Pakokaasujen kierrätysjärjestelmät (EGR) ovat toimineet ongelmitta. Tarkoitus on ottaa aine käyttöön asteittain koko kalustossa, koska olemme huomanneet tuotteen taloudellisen hyödyn. Lähdimme käyttämään tuotetta toimintavarmuuden parantamiseksi, mutta saimme samalla polttoainesäästöjä. Katsomme myös tuotteen kotimaisuuden eduksi”, kertoo Maanrakennus B. Dahlbackan toimitusjohtaja Johan Dahlbacka.

www.dahlbacka.fi

Oy Rimito Transport Ab

Oy Rimito Transport Ab on keskittynyt ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen kuljettamiseen ja on kouluttanut työntekijänsä noudattamaan työssään näitä päämääriä. Kalustomme on kokonaisuudessaan Euro 6-päästönormin mukaista.

Kun otimme BLCS:n kenttäkokeeseen, olimme hieman skeptisiä ainetta kohtaan, mutta 100% tyytyväisyys takuu antoi varmuutta. Myyjä lupasi ostaa aineen takaisin, ellei luvattuja hyötyjä saavuteta.

Testikauden tulos oli positiivinen yllätys: koeautoon Scania R520 vm. 2016 tehot palautuivat noin kahdessa viikossa ja kulutus pieneni noin 7% viikossa. Polttoaineen kulutus on kuljetusalalla yksi ratkaisevista tekijöistä taloudellisen ja ympäristöystävällisen kuljettamisen suorittamisessa.

Testin jälkeen lisäsimme BLCS:n lisäaineeksi kaikkiin kuljetusyksiköihimme. BLCS tuo yritykselle taloudellisia säästöjä, lisäksi moottorit toimivat tehokkaammin suuttimien puhdistuttua. Oy Rimito Transport Ab on tyytyväinen yhteistyöhön Hardatec Oy:n kanssa ja yhteistyöstä tulee pitkä molemmille osapuolille.

Olli Falk
Oy Rimito Transport Ab
Toimitusjohtaja

Suorsa Taksi & Kuljetus Oy ja Ilumoi Oy

Olemme kasvava oululainen taksi- ja kuljetusyritys. Toimintamme on aloitettu jo vuonna 1927. Kuulumme suomen vanhimpiin taksiyrityksiin. Työntekijöitä yrityksessämme on tällä hetkellä noin 50. Kalustoon kuuluu 10 henkilöautoa ja 10 erikokoista tila-autoa.

Otimme BLCS Diesel Boosterin käyttöön vaiheittain ensin Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:ssä. Hyvien kokemusten myötä laajensimme tuotteen käyttöä. Keväällä 2021 koko kalustomme käyttää BLCS Diesel Boosteria myös Ilumoi Oy:n autokalusto.

Tuote on toiminut loistavasti, kuten myyjä lupasi. Olemme saavuttaneet tuotteen avulla merkittäviä säästöjä polttoainetaloudellisuudessa. Partikkelisuodattimien polttotapahtumat ovat harventuneet ja uskomme aineen pidentävän myös niiden käyttöikää. Egr- järjestelmän ajoittaiset ongelmat ovat jääneet aineen käytön myötä pois.

Mielestämme tuote on tuonut yrityksellemme tärkeitä taloudellisia säästöjä ja varmuutta kaluston toimintaan. Voimme lämpimästi suositella BLCS Diesel Boosterin käyttöä muillekin.

Kimmo Suorsa
Suorsa Taksi & Kuljetus Oy
Ilumoi Oy
Toimitusjohtaja