fbpx

Kundfeedback

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy är ett Kurikka-baserat familjeföretag som grundades 1958.

Transport företaget Ala-Korpela Ab har transport- och lyfttjänster med 60 års erfarenhet inom hela Finland och Norden. Vi är starkt inriktade på specialtransporter för byggindustrin, inklusive transport av element. För specialtransporter har vi personbilar urtustade med trafikdirigering.
Företaget har 35 lastbilar, 3 hjullastare och 1 lastbil med lyft. För närvarande sysselsätter företaget cirka 50 personer.

”Blcs Diesel Booster har varit i vår användning i lite över ett år nu. Till en början var vi skeptiska mot produkten och vår mest skeptiska förare skrattade åt vad Tero hade gått och köpt igen. Samma förare berättade emellertid hur draget i bilen hade förbättrats och att produkten verkligen fungerar. Vi började försiktigt prova produkten på några utvalda bilar.Snart märkte vi att produkten fungerar som säljaren lovat och hur bränsleförbrukningen minskade i testbilarna. Genomsnittlig bränsleförbrukning har minskat med 5-8% i vår bilpark.”

I maj -23 gjorde vi en stor order och utvidgade användningen till hela bilparken. BLCS Diesel Booster ger vårt företag tydliga besparningar genom minskad bränsleförbrukning och ökad driftsäkerhet för fordonen. Vi räknade ut att pengarna som investerades i produkten kommer att återbetalas tre till fyra gånger enbart i bränsleeffektivitet, beroende på dagens bränslepriser.”

"Vi värdesätter också att produkten är av inhemskt ursprung."

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy
Tero Ala-Korpela
www.ala-korpela.fi

JS Maatila Oy

JS Jordbruk Ab är en ekologisk gård belägen i Polvenkylä,Kurikka. I ladugården finns både mjölkkor och nötdjur totalt cirka 200 djur. På gården arbetar företagsparet Sofia och Juha heltid, samt vid behov 1-2 externa arbetstagare.

”När vi började använda BLCS Diesel Booster sökte vi främst effektivitet för gårdens maskiner. Utöver våra egna arbetsuppgifter utför vi också entrepenadjobb för jordbrukare i närområdet, så maskinernas effektivitet är avgörande i denna situation.”

”Arbetsuppgifterna på gården är mycket varierande och ibland är det utmanande att följa förbrukningen. Men på de maskiner där vi har kunnat följa förbrukningen pålitligt har förbrukningen minskat betydligt med hjälp av BLCS Booster.”


”Gårdens utrustning inkluderar en foderhack och sju traktorer. Vi använder mestadels John Deer-utrustning”

JS Maatila Oy
Juha Rintaluoma

Tikan Jordbruk Ab

Ekologisk Gård vid utväcklingens framkant

Gårdens historia började ursprungligen när evakuerade från Karelen flyttade till Kurikka på 1950 talet. Ägarna är Veera och Tuomo, som länge drömde om att driva en gård. När möjligheten att fortsätta med Tikan Maatila uppstod,fattades beslutet snabbt. Att ständigt utväckla gården och ligga i framkanten är en hjärtefråga för entrepenörsparet. Tikan Maatila har för närvarande 350 kor.

”Vi vill fortsätta att vara med i utväcklingen och söker ständigt ny kunskap från världen om hur vi ken förbättra djurens väl och minska koldioxidfotavtrycket.”

”BLCS Diesel Booster har varit i bruk i vårt företag i några år nu och erfarenheten är enbart positiva. BLCS Booster har nu använts i cirka en halv miljon liter bränsle. Vi har märkt fördelarna med minskade utsläpp, bätter kallstarter och minskade reparations- och underhållskostnader. Vi använder BLCS Diesel Booster i alla våra maskiner på gården.”

”Som ekologiska lantbrukare värdesätter vi också att BLCS minskar utsläppen.”

Tikan Jordbruk Ab
Tuomo Mäkinen
Veera Peijariniemi
www.tikanmaatila.fi

Kuljetus Kähkönen Oy

Kuljetus Kähkönen Oy är ett transportföretag i Raumo som grundades år 2007 och är specialiserat på djurtransporter. Vårt kompetenta personal garanterar högkvalitativ och säker service samt en bekväm miljö för djuren. Vår transportutrustning är ny och modern, och vi håller vår utrustning i utmärkt skick. Vid behov utför vi transporter inte bara i Finland utan även utomlands, enligt kundens behov.

”Vårt företag började testa BLCS Diesel Booster i ett fordon först (Scania R520, årsmodell 2020). Vi märkte snabbt en tydlig skillnad i förbrukningen. Med användning av ämnet minskade förbrukningen med cirka 8%. Bränsleförbrukningen under vintern är för närvarande på samma nivå som den normalt är under sommaren. Motorljudet från Scania R450, årmodell 2015, har förbättrats betydligt med tillsatsen. Förbrukningen hos vår redan bränslesnåla Iveco Daily-motor har minskat med cirka 7%. Vår utrustning kommer att kompletteras under sommaren 2023, och avsikten är att använda BLCS Diesel Booster kontinuerligt och året runt i hela bilparken. BLCS Diesel Booster har sparat vårt företag tusentals euro i bränsleeffektivitet. Dessutom tror vi på besparingar även i reparations- och underhållskostnader samt på BLCS Boosterns effekt på vår bilparks driftsäkerhet.”

Kuljetus Kähkönen Oy
Kalle Kähkönen
VD
www.kuljetuskahkonen.fi

Kuljetusliike Pentti Ojala Ky

Vi började testa BLCS Fuel Optimizer -seriens Diesel booster i ett fordon för ungefär 1,5 år sedan.

Testet utfördes på en Scania R580 -17 och pågick under en månad. Vi märkte omedelbart fördelarna med ämnet. Bränsleförbrukningen minskade med cirka -6,9% i vårt testfordon.

En månad senare tog vi ämnet till test i ytterligare en bil, Scania R 500 -18, under en månad. Även i detta fordon minskade förbrukningen med -5,3%.

Ämnet har fungerat precis som säljaren sa och efter lyckade och bränslebesparande tester började vi använda BLCS Diesel Booster i hela vår bilpark. Bilparken förnyades år 2021 och även i de nya Scania R 540-bilarna började vi omedelbart avnända produkten. Den senaste var en Mercedes Benz Vito -16, där förbrukningen minskade med -9%.

Erfarenheten av att använda BLCS Diesel Booster uppgår nu till över 1,3 miljoner km. Från sommarvärmen till vinterkylan, utan problem.

Ämnet har genererat betydande besparingar för vårt företag både i bränsleförbrukning och i reparations-och servicekostnader.

Kuljetusliike Pentti Ojala Ky
Pentti Ojala
Timo Ojala
www.kuljetusliikeojala.fi

Oy Team Kotisaari Ab

Jag har nu använt BLCS Fuel Oprimizer i cirka ett år. Jag lägger till Diesel Booster vid varje tankning. Först tänkte jag att minskningen av bränsleförbrukningen skulle vara en trevlig bonus, för främst har jag använt produkten för driftsäkerhetens skull. Med användning av produktenhar min bil,Volvo FH 520, återfått sin kraft och bilen är betydligt piggare med bättre bränsle. Det var trevligt att också märka att bränsleförbrukningen har minskat.

Jag har även använt Diesel Booster i min Truck, där minskningen av utsläpp vid tomgång och den bittra lukten har försvunnit.

Jag har tagit i bruk BLCS Bensin Booster i min hobbybil. Produkten har bara använts några gånger men jag märker en tydlig skillnad vid kallstart.

Jarmo Kotisaari
Oy Team Kotisaari Ab

Jorman Kone Oy

Vi började använda BLCS Diesel Booster för teständamål i början av augusti 2022. Säljaren rekommernderade en ordentlig test så att testets längd skulle vara tillräckligt lång och därigenom resultatet tillförlitligt.

Vi tillsatte Boostern i John Deere 1170G Harvester, och redan efter några veckors användning noterade vi en tydlig minskning i bränsleförbrukningen. Även ljudnivån har förbättrats avsevärt och regeneringsintervallen har minskat. Vi tror att användningen av ämnet kommer att ge oss ekonomisk nytta och för närvarande använder vi BLCS Diesel Booster vid varje tankning i hela vår maskin park.

Vår maskinpark innefattar två John Deere 1170G Harvester, samt två John Deere traktorer, 1210G och 1010G.

Jarmo Ruokolainen
Jorman Kone Oy, Lieksa
www.jormankone.fi

Maanrakennus B. Dahlbacka Ab

Maanrakennus B Dahlbacka är ett familjeföretag från Karleby med nästan 60 års erfarenhet av mångsidig teknisk byggande. Företagets specialkompetens ligger innom grävsug. Företaget satsar på modern utrustning och nya grävmetoder. I dag används över 60 olika maskinenheter som drivs med dieselbränsle.

”BLCS Diesel Booster har varit i bruk i vissa maskiner och användarupplevelserna har varit positiva. Kallstarten har blivit bättre och bränslerelaterade problem har försvunnit. I vissa maskiner har avgaslukten minskat betydligt. Avgasåtercirkulationssystemen(EGR) har fungerat problemfritt. Avsikten är att gradvis införa produkten i hela maskinparken eftersom vi har märkt av produktens ekonomiska fördelar. Vi började använda produkten för att förbättra driftsäkerheten, men samtidigt fick vi bränslebesparingar. Vi ser också produkten som fördelaktig för dess inhemska ursprung", berättar Maanrakennus B. Dahlbackas VD Johan Dahlbacka

www.dahlbacka.fi

Oy Rimito Transport Ab

Företaget har fokuserat på miljövänlig och ekonomisk transport och har utbildat sina anställda att följa dessa mål i sitt arbete. Hela vår utrustning uppfyller Euro 6-utsläppsstandarden.

När vi satte BLCS på fälttest var vi lite skeptiska till ämnet,men100% nöjdhetsgaranti gav oss trygghet. Säljaren lovade att köpa tillbaka produkten om den utlovade fördelarna inte uppnåddes.

Resultatet av testperioden var en positiv överrskning: prestandan för testbilen, en Scania R 520 från 2016, återställdes på cirka två veckor och förbrukningen minskade med cirka 7% per vecka. Bränsleförbrukningen är en avgörande faktor inom transportbranschen för att genomföra ekonomiskt och miljövänligt transportarbete.

Efter testet tillsatte vi BLCS – tillsatsen i alla våra transportfordon. BLCS Diesel Booster ger företaget ekonomiska besparingar och motorerna fungerar effektivare efter att spridare har rengjorts. Rimito Transport Ab är nöjda med samarbetet med Hardatec Oy, och samarbetet förväntas vara långsiktig för båda parter.

Olli Falk
Oy Rimito Transport Ab
VD

Suorsa Taksi & Kuljetus Oy ja Ilumoi Oy

Vi är ett växande taxibolag och transportföretag från Uleåborg. Vår verksamhet har pågått sedan 1927 och vi tillhör en av Finlands äldsta taxiföretag. För närvarande har företaget cirka 50 anställda. Vår fordonspark bestås av 10 personbilar och 10 olika storlekar på minibussar.

Vi tog i bruk BLCS Diesel Booster i vår verksamhet stegvis, först på Suorsa Taksi & Kuljetus Oy. Med goda erfarenheter utvidgade vi användningen av produkten. På våren 2021 använder hela vår bilpark BLCS Diesel Booster, inklusive Ilmoi Oy.

Produkten har fungerat utmärkt, precis som säljaren lovade. Vi har uppnått betydande besparingar i bränsleekonomin tack vare produkten. Partikelfilterns efterbränning har minskat och vi tror att produkten förlänger deras livslängd. De periodvisa problem med EGR-systemet har försvunnit med användningen av produkten.

Vi anser att produkten har medfört betydande ekonomiska besparingar och säkerhet för vår fordonspark. Vi rekommenderar varmt användningen av BLCS Diesel Booster till andra.

Kimmo Suorsa
Suorsa Taksi & Kuljetus Oy
Ilumoi Oy
VD