fbpx

Asiakaspalautteet

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy on Kurikkalainen perheyritys, joka on perustettu 1958.

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy tekee kuljetus- ja nostopalveluita 60-vuoden kokemuksella koko Suomen ja pohjoismaiden alueella. Olemme suuntautuneet vahvasti rakennusteollisuuden erikoiskuljetuksiin, mm. elementtikuljetukset ovat alaamme. Erikoiskuljetuksia varten meiltä löytyy liikenteenohjaukseen varustettuja henkilöautoja.
Yrityksellämme on 35 rekka-autoa, 3 pyöräkonetta sekä 1 ajoneuvonosturi. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 50 henkilöä.

”BLCS Diesel Booster on ollut käytössämme nyt reilun vuoden. Alkuun olimme skeptisiä tuotetta kohtaan ja se kaikista skeptisin kuljettajamme naureskeli, että mitä se Tero on taas mennyt ostamaan. Samainen kuljettaja kuitenkin kertoi, kuinka autoissa ovat vedot parantuneet ja että tuote todellakin toimii. Aloitimme kokeilun varovasti muutamiin, valikoituihin autoihin. Pian huomasimme, että tuote on toiminut kuten myyjä lupasi, ja kuinka testiautoissa polttoaineen kulutus laski. Keskimäärin polttoaineen kulutus on laskenut kalustossamme 5-8%”

”Toukokuussa -23 teimme ison lavatilauksen, ja laajensimme käyttöä koko kalustoon. BLCS Diesel Booster tuo yrityksellemme selkeitä säästöjä vähentyneenä polttoaineen kulutuksena, sekä lisää autojen toimintavarmuutta. Laskimme, että tuotteeseen käytetty raha tulee kolmena tai neljänä takaisin pelkästään polttoainetaloudellisuudessa, riippuen tietysti päivän polttoainehinnasta”

Tuotteen kotimaisuudelle annamme myös suurta arvoa.

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy
Tero Ala-Korpela
www.ala-korpela.fi

JS Maatila Oy

JS Maatila Oy on Luomutila Kurikan Polvenkylässä. Navetasta löytyy sekä maito- että lihakarjaa yhteensä n. 200 päätä. Maatilalla työskentelee täysiaikaisesti yrittäjäpariskunta Sofia ja Juha, sekä tarpeen mukaan 1-2 ulkopuolista työntekijää.

”Aloittaessamme BLCS Diesel Boosterin käytön lähdimme hakemaan pääasiassa toimintavarmuutta maatilan koneille. Omien töiden lisäksi urakoimme myös lähialueidemme maatilayrittäjille, joten koneiden toimivuus on tässä tilanteessa avainasemassa.”

Työsuoritteet ovat maatilan töissä hyvin erilaisia ja kulutuksen seuraaminen on välillä haastavaa. Kuitenkin niissä laitteissa, missä kulutusta olemme luotettavasti pystyneet seuraamaan, on kulutus BLCS Diesel Boosterin avulla pienentynyt huomattavasti.

Maatilan kalustoomme kuuluu ajosilppuri, sekä seitsemän traktoria. Pääosin käytössämme on John Deeren kalustoa.

JS Maatila Oy
Juha Rintaluoma

Tikan Maatila Oy

Luomutila kehityksen kärjessä

Tilan pitkä historia on alkanut alun perin Karjalan evakkojen siirtyessä Kurikkaan 1950-luvulla. Omistajina toimii Veera ja Tuomo, jotka haaveilivat pitkään maatilan pyörittämisestä. Kun tuli mahdollisuus jatkaa Tikan maatilaa, päätös syntyi nopeasti. Maatilan jatkuva kehittäminen ja kehityksen kärjessä oleminen ovat yrittäjäpariskunnalle sydämen asia. Tikan maatilalla on tällä hetkellä 350 lehmää.

”Haluamme pysyä kehityksen kärjessä ja etsimme jatkuvasti uutta tietoa maailmalta, miten parantaa eläinten eloa ja alentaa hiilijalanjälkeä”

BLCS Diesel Booster on ollut yrityksessämme käytössä jo muutaman vuoden ajan ja käyttökokemus on pelkästään positiivinen. BLCS Diesel Boosteria on nyt käytetty n. puoleen miljoonaan litraan polttoainetta. Olemme huomanneet hyödyt mm. polttoaineen kulutuksen pienenemisessä, savutuksen vähentymisessä, kylmäkäynnistyksessä sekä vähentyneissä remontti- ja huoltokustannuksissa. BLCS Diesel boosteria käytämme kaikissa maatilamme koneissa ja laitteissa.

Luomutilallisina annamme arvoa myös sille, että BLCS Diesel Booster pienentää päästöjä.

Tikan Maatila Oy
Tuomo Mäkinen
Veera Peijariniemi
www.tikanmaatila.fi

Kuljetus Kähkönen Oy

Kuljetus Kähkönen Oy on vuonna 2007 perustettu Raumalainen kuljetusalan yritys, joka on erikoistunut eläinkuljetuksiin. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaan ja turvallisen palvelun, sekä eläimille leppoisat oltavat. Kuljetuskalusto on uutta ja nykyaikaista, ja kalustomme pidetään loistavassa kunnossa. Operoimme tarvittaessa Suomen lisäksi myös ulkomaille, asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

”Yritykseni otti BLCS Diesel Boosterin koekäyttöön ensin yhteen autoon (Scania R520 vm. 2020). Huomasimme kulutuksessa nopeasti selkeän eron. Aineen käytön myötä kulutus laski n. 8%. Talvikulutus on tällä hetkellä sitä luokkaa, mitä se on normaalisti ollut kesäaikana. Scania R450 vm. 2015 käyntiääni on parantunut huomattavasti aineen lisäämisen myötä. Valmiiksi pienikulutuksisen Iveco Dailyn kulutus on laskenut n.7% Kalustomme täydentyy kesällä 2023 ja tarkoituksena on ottaa BLCS Diesel Booster jatkuvaan, ympärivuotiseen käyttöön koko kalustossa. BLCS Diesel Booster on tuonut yrityksellemme tuhansien eurojen säästön polttoainetaloudellisuudessa. Lisäksi uskomme säästöihin myös remontti -ja huoltokustannuksissa sekä boosterin vaikutuksesta kuljetuskalustomme toimintavarmuuteen”

Kuljetus Kähkönen Oy
Kalle Kähkönen
Toimitusjohtaja
www.kuljetuskahkonen.fi

Kuljetusliike Pentti Ojala Ky

Otimme BLCS Fuel Optimizer tuotesarjan Diesel Boosterin koekäyttöön yhteen autoon n. 1,5 vuotta sitten.

Testi yhdellä autolla ( Scania R580 -17) jossa testi kesti n. yhden kuukauden ajan. Huomasimme heti aineen tuomat hyödyt. Polttoaineen kulutus laski testiautossamme n. -6,9%

Kuukauden kuluttua otimme aineen testiin toiseen autoomme (Scania R500 -18) niin ikään kuukauden ajaksi. Myös tässä ajoneuvossa kulutus laski n. -5,3%

Aine on toiminut aivan kuten myyjä kertoi ja onnistuneiden, säästöä tuovien testien jälkeen otimme BLCS Diesel Boosterin käyttöön koko kalustossamme. Kalustoa uusittiin 2021 ja myös uusiin Scania R540 autoihin otimme heti tuotteen käyttöön. Viimeisimpänä Mercedes Benz Vito (vm. 2016) jossa kulutus laski -9%.

Kokemusta BLCS Diesel Boosterin käytöstä on nyt yhteensä yli 1,3 miljoonan kilometrin ajalta. Kesähelteistä talven paukkupakkasiin, ilman ongelmia.

Aine on tuonut yrityksellemme mittavia säästöjä polttoaineen kulutuksessa, remontti- sekä huoltokustannuksissa.

Kuljetusliike Pentti Ojala Ky
Pentti Ojala
Timo Ojala
www.kuljetusliikeojala.fi

Team Kotisaari Oy

Olen käyttänyt BLCS Diesel boosteria nyt noin vuoden verran. Boosterin lisään jokaiseen tankkaukseen. Ensin ajattelin, että polttoaineen kulutuksen pieneneminen olisi mukava lisä, mutta lähinnä päädyin käyttämään tuotetta toimintavarmuuden vuoksi. Tuotteen käytön myötä autoni; Volvo FH 520 tehot ovat palautuneet ja auto käy pintakaasulla huomattavasti pirtsakkaammin. Mukava oli kuitenkin huomata, että myös polttoaineen kulutus on laskenut.

Olen käyttänyt Diesel Boosteria myös trukissa, jossa huomasin savutuksen vähentymistä tyhjäkäynnillä ja kitkerä haju on jäänyt pois.

BLCS Bensiini Boosterin olen ottanut hiljattain käyttöön harrasteautossani. Tuotetta on käytetty vasta muutama kerta, mutta huomaan selkeän eron kylmäkäynnistyksessä.

Jarmo Kotisaari
Team Kotisaari Oy

Jorman Kone Oy

Otimme BLCS Diesel Boosterin testimielessä käyttöömme elokuun alusta -22. Myyjä suositteli kunnon testierää, jolloin myös testin pituus olisi riittävän pitkä ja näin ollen myös tulos olisi luotettava.

Lisäsimme Boosterin John Deeren 1170G motoon ja jo muutaman viikon käytön jälkeen polttoaineen kulutuksessa oli selkeä notkahdus alaspäin.  Samoin käyntiääni on parantunut huomattavasti ja regenerointi välit harventuneet. Katsomme aineen käytön tuovan meille taloudellista hyötyä ja tällä hetkellä käytämme BLCS Diesel Boosteria jokaisessa tankkauksessa, koko kalustossa.

Konekalustoomme kuuluu kaksi kappaletta John Deere 1170G motoja,  sekä kaksi John Deeren ajokonetta, 1210G sekä 1010G

Jarmo Ruokolainen
Jorman Kone Oy, Lieksa
www.jormankone.fi

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy on kokkolalainen perheyritys, jolla on lähes 60 vuoden kokemus monipuolisesta teknisestä maanrakentamisesta. Erityisosaaminen yrityksellä on kaivamattomissa kaivuumenetelmissä. Yritys panostaa nykyaikaiseen kalustoon ja uusiin kaivuumenetelmiin. Tänä päivänä käytössä on yli 60 erilaista koneyksikköä, jotka käyttävät dieselpolttoainetta.

”BLCS Diesel Booster on ollut käytössä osassa koneista ja käyttökokemukset ovat olleet positiivisia. Kylmäkäynnistys on helpottunut ja polttoaineesta johtuneet ongelmat ovat poistuneet. Tietyissä laitteissa savutus on merkittävästi pienentynyt. Pakokaasujen kierrätysjärjestelmät (EGR) ovat toimineet ongelmitta. Tarkoitus on ottaa aine käyttöön asteittain koko kalustossa, koska olemme huomanneet tuotteen taloudellisen hyödyn. Lähdimme käyttämään tuotetta toimintavarmuuden parantamiseksi, mutta saimme samalla polttoainesäästöjä. Katsomme myös tuotteen kotimaisuuden eduksi”, kertoo Maanrakennus B. Dahlbackan toimitusjohtaja Johan Dahlbacka.

www.dahlbacka.fi

Oy Rimito Transport Ab

Oy Rimito Transport Ab on keskittynyt ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen kuljettamiseen ja on kouluttanut työntekijänsä noudattamaan työssään näitä päämääriä. Kalustomme on kokonaisuudessaan Euro 6-päästönormin mukaista.

Kun otimme BLCS:n kenttäkokeeseen, olimme hieman skeptisiä ainetta kohtaan, mutta 100% tyytyväisyys takuu antoi varmuutta. Myyjä lupasi ostaa aineen takaisin, ellei luvattuja hyötyjä saavuteta.

Testikauden tulos oli positiivinen yllätys: koeautoon Scania R520 vm. 2016 tehot palautuivat noin kahdessa viikossa ja kulutus pieneni noin 7% viikossa. Polttoaineen kulutus on kuljetusalalla yksi ratkaisevista tekijöistä taloudellisen ja ympäristöystävällisen kuljettamisen suorittamisessa.

Testin jälkeen lisäsimme BLCS:n lisäaineeksi kaikkiin kuljetusyksiköihimme. BLCS tuo yritykselle taloudellisia säästöjä, lisäksi moottorit toimivat tehokkaammin suuttimien puhdistuttua. Oy Rimito Transport Ab on tyytyväinen yhteistyöhön Hardatec Oy:n kanssa ja yhteistyöstä tulee pitkä molemmille osapuolille.

Olli Falk
Oy Rimito Transport Ab
Toimitusjohtaja

Suorsa Taksi & Kuljetus Oy ja Ilumoi Oy

Olemme kasvava oululainen taksi- ja kuljetusyritys. Toimintamme on aloitettu jo vuonna 1927. Kuulumme suomen vanhimpiin taksiyrityksiin. Työntekijöitä yrityksessämme on tällä hetkellä noin 50. Kalustoon kuuluu 10 henkilöautoa ja 10 erikokoista tila-autoa.

Otimme BLCS Diesel Boosterin käyttöön vaiheittain ensin Suorsa Taksi & Kuljetus Oy:ssä. Hyvien kokemusten myötä laajensimme tuotteen käyttöä. Keväällä 2021 koko kalustomme käyttää BLCS Diesel Boosteria myös Ilumoi Oy:n autokalusto.

Tuote on toiminut loistavasti, kuten myyjä lupasi. Olemme saavuttaneet tuotteen avulla merkittäviä säästöjä polttoainetaloudellisuudessa. Partikkelisuodattimien polttotapahtumat ovat harventuneet ja uskomme aineen pidentävän myös niiden käyttöikää. Egr- järjestelmän ajoittaiset ongelmat ovat jääneet aineen käytön myötä pois.

Mielestämme tuote on tuonut yrityksellemme tärkeitä taloudellisia säästöjä ja varmuutta kaluston toimintaan. Voimme lämpimästi suositella BLCS Diesel Boosterin käyttöä muillekin.

Kimmo Suorsa
Suorsa Taksi & Kuljetus Oy
Ilumoi Oy
Toimitusjohtaja